opc_loader

Bij Overlijdenswinkel.nl is retourneren gemakkelijk. Wij streven ernaar de best mogelijke winkelervaring te bieden, inclusief snelle en probleemloze retourzendingen. Wij verzoeken u om voor het verwerken van uw retourzending contact op te nemen met de klantenservice.

Omruilbeleid

Over het omruilen van uw aankoop doen we niet moeilijk. Producten zonder kwaliteitsgerelateerde problemen kunnen worden omgeruild binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Daarvoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 010-7631999 of een e-mail sturen naar info@overlijdenswinkel.nl. Wij nemen contact met u op voor een omruilafspraak bij U thuis op een door U aangegeven dag.

Retourbeleid

Ook over het retourneren van uw aankoop doen we niet moeilijk. Producten zonder kwaliteitsgerelateerde problemen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. De producten dienen per post geretourneerd te worden. De verzendkosten komen niet voor vergoeding in aanmerking. Voor meer informatie omtrent het retourneren kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 010-7631999 of een e-mail sturen naar info@overlijdenswinkel.nl.

Na ontvangst van de retourzending zullen we het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terugstorten op uw rekening.

Voorwaarden retournering en omruilen

  • U heeft 14 dagen de tijd om aan te geven het product te willen retourneren dan wel om te ruilen.
  • Het product dient in originele staat en in verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) te worden aangeboden.
  • Bij beschadigingen of zichtbare gebruikssporen of missende accessoires heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijgt u van ons een vergoeding van 50% over het originele aankoopbedrag.

Producten met kwaliteitsproblemen

Binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling bieden wij op al onze producten garantie tegen materiaal- en afwerkingsfouten. Als er sprake is van een defect en de klantenservice ontvangt binnen 30 dagen een geldige claim, kunnen we een omruil, reparatieservice of vervangingsonderdelen aanbieden.

Retourbeleid bloemen

7 dagen vaasgarantie

Doordat onze bloemisten verse kwaliteitsbloemen gebruiken, kunnen wij u de garantie geven dat onze boeketten 7 dagen mooi in de vaas staan. Uiteraard is het van belang dat u de bloemen goed verzorgt. Mocht een boeket niet aan uw verwachting voldoen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice. Voor U als klant geldt altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Wij willen namelijk dat U de volgende keer ook weer bij Overlijdenswinkel.nl bestelt.

Vakkundige bloemisten

Bij Overlijdenswinkel.nl aangesloten bloemisten zijn allen in het bezit van een vakdiploma. U kunt er dus op rekenen dat een door u besteld boeket vakkundig gebonden wordt. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de bloemen, want goed schoongemaakte bloemstelen vervuilen het water niet en schoon water is heel belangrijk om bloemen mooi te houden.

Kwaliteitswaarborg

Overlijdenswinkel.nl houdt de kwaliteit van haar dienstverlening nauwlettend in de gaten. Op regelmatige basis worden testen opgezet. Daarbij wordt onder andere gecontroleerd of boeketten tijdig worden geleverd, of de kwaliteit aan de eisen voldoet en of de boeketten zo goed mogelijk lijken op het bestelde product.

Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de bloemen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer: T 010-7631999 (geen extra kosten, op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur).. 

Garantiebewijs

Uw factuur is uw aankoopbewijs. Als u aanspraak wilt maken op uw garantie dan vragen wij altijd naar de factuur. Uw bankafschrift kan in het geval van een beschadigd product ook dienen als aankoopbewijs.

Niet tevreden?

Bent u niet tevreden over onze service? Dan willen wij dit graag weten. Wij zullen zo snel mogelijk zorgen voor een passende oplossing. U kunt ons bellen op 010-7631999 en/of mailen op info@overlijdenswinkel.nl.